Under construction!

logo holi-me vierkant

‘The only Constant in Life is Change’ – Heraclitus

Ondanks het feit dat ik deze quote van Heraclitus jaren geleden vereeuwigd heb in een schilderij, leefde ik er niet naar. Uiteraard veranderde de externe omstandigheden wel; verhuizen, relaties kwamen en gingen, meubilair werd vervangen etc. Maar innerlijke veranderde er bar weinig. Eerlijk gezegd durfde daar niet zo goed naar te kijken. Ik was continue bezig met overleven, vaak op de automatische piloot.

Het resultaat was dat ik steeds minder lekker in mijn vel kwam te zitten. Daar kwam bij dat dit vel ook veranderde naarmate de jaren verstreken. Een gegeven wat ik maar moeilijk kon accepteren. Duidelijk werd wel dat mijn ‘IK’ een upgrade nodig had, eentje die gestoeld is op zelfwaardering in plaats van waardering van anderen. Ik wilde mijn kwaliteit van leven verbeteren en wist dat ik de sleutel zelf in handen had.

Ik ging boeken lezen over zelfontwikkeling, struinde het internet af naar methodieken, therapieën en zocht mensen op die me verder konden helpen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Dit onderzoek leverde me vele aha’s en bijzondere momenten met bevlogen mensen op. En bovenal zette het nu ook een innerlijke verandering in beweging waar ik naar durfde te kijken.

Naarmate mijn onderzoek vorderde ontstond er een reis, een ongoing Road Trip zelfs,, met ‘avonturen’ die ik graag met jou wil delen. Dat is Holi-Me.

Herken je jezelf in mijn verhaal? Laat je dan inspireren en werk aan jouw unieke Holi-Me!

Vertrekdatum

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pin It on Pinterest