Waarom Holi-Me?

Waarom
Holi-Me?

De gedachte dat ik met mijn zoektocht naar een eigen oplossing ook een positieve invloed kan hebben op mensen die, net als ik niet meer willen leven vanuit angst, vind ik een bijzondere en inspirerende gewaarwording. Daarom hoop ik dat Holi-Me zich verspreidt als een liefdevol butterfly effect voor iedereen die een wegwijzer nodig heeft om zijn of haar optimale leven te kunnen leven.

logo holi-me vierkant

De naam ‘HOLI’ is een afkorting van de term holistisch wat betekent dat er niet naar één onderdeel gekeken wordt maar naar het geheel, de som der delen. Volgens het holisme is alles met elkaar verbonden; mensen, dieren, planten, aarde. Er valt niets te zeggen over het geheel wanneer je niet alle delen hebt bestudeerd. Of je het nu hebt over de een persoon, een bedrijf, de politiek, de samenleving of de wereld. Wanneer je ergens iets, of niets, veranderd, heeft dat op een ander niveau consequenties.

‘Op persoonlijk niveau, ME, kijkt het holisme naar de samenhang tussen ons fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lichaam. Daarbij speelt de (sociale) omgeving ook een belangrijke rol. Wanneer je hierin één ding verandert, heeft dit gevolgen op alle facetten van jouw ‘Zijn’.

Het leven ‘OVER LEVEN‘. Soms is het leven prachtig soms is het lastig en soms is het domweg ondraaglijk. Ik ben van mening dat je elke gebeurtenis van verschillende kanten kunt bekijken. Het leven overkomt je, maar je hebt wel een keuze in hoe je het leven ervaart. En in die keuze vind je jouw vrijheid.

DISCLAIMER

Ik ben geen psycholoog en ook geen arts. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid, neem dan eerst contact op met je (huis)arts zodat deze fysieke en mentale oorzaken kan uitsluiten. De tips op de website van Holi-Me zijn niet bedoeld om ziektes te genezen. Het is een verslaglegging van een persoonlijk onderzoek om met angst te leren omgaan. Dit is zeker geen makkelijk proces, maar naar mijn mening, zeer de moeite waard.

Er bestaan, voor zover ik weet, geen wonderen om plots van angst verlost te worden. Maar als deze er zijn, zal ik ze onderzoeken en de resultaten delen. Hoe jij met de door mij gedeelde informatie omgaat is uiteraard jouw eigen verantwoordelijkheid. Ik zie mezelf als een ervaringsdeskundige en hoop je met mijn zoektocht naar heling van angstklachten op het goede pad naar jouw eigen oplossing te zetten. Iedereen is anders en daarom zal ieder hierin een andere weg bewandelen. Daarbij hoop ik van harte dat jij jouw eigen weg vindt.

CONTACTGEGEVENS

logo holi-me

Holi-me is een project van P-inc Webdesign | Emily Brontësingel 181, 6836 VJ Arnhem
06 14517992 | info@holi-me.nl | KvK 69292264 | privacyverklaring | algemene voorwaarden