logo holi-me vierkant

De Nieuwe Mens (free)

21 maart start er 9-daags retreat ‘De Nieuwe Mens’, hoe kun je zijn wie je werkelijk bent en wordt gehost door Danielle Hermeler met 9 interviews en 10 inspirerende sprekers.

De retreat duurt van 21 t/m 29 maart en is kosteloos . Dat is als je jezelf inschrijft en gedurende deze 9 dagen beschikbaar bent. Wil je ze terugkijken dan zit er wel een prijskaartje aan maar die keuze is aan jou.

Ik moet je eerijk zeggen, ik ken Danielle (nog) niet en kreeg dit aanbod via via de mail binnen. Na het invullen van haar naam op Google vind ik haar website. Danielle heeft Soul Messenger onder haar naam staan en is spiritueel levenscoach, dat lees ik op haar ‘over mij’ pagina. Met genoeg levenservaring op zak denk ik dat deze retreat leuk en leerzaam kan worden. Ik heb me ingeschreven en wilde het jou ook niet onthouden dus bij deze. Wanneer je je ook wil inschrijven, klik dan hier

Pin It on Pinterest

Share This