logo holi-me vierkant

TRE®, ontspant je spieren

Wist je dat ons lichaam een nauwkeurig geschiedenisboek is van onze ervaringen? Daarom is het belangrijk om niet alleen onze mind maar ook ons lichaam te betrekken bij herstelprocessen, zegt David Berceli, grondlegger van TRE®.

In deze Holi-Me Experience ontmoet ik Tim Goedvolk, eigenaar van Goed Coaching en o.a. TRE®-provider

TRE® is een eenvoudige methode om diepliggende spierspanning te verminderen en, wanneer je het regelmatig doet, ook om te voorkomen. Beoefening kalmeert en reguleert het zenuwstelsel waardoor spanning afneemt en je meer rust kan ervaren.

Stress en angst zorgen ervoor dat je spierspanning opbouwt in je lichaam. Wanneer je geen manieren (en de tijd) vindt om deze spanning los te laten, gaat het vastzitten in je lichaam. Ik hoef je niet te vertellen dat dit leidt tot allerlei kwaaltjes. Ik voel het altijd als eerste in mijn nek en schouders en, als ik het echt te bont heb gemaakt, gaan mijn organen ook meedoen.

Kortom ik wil meer weten over TRE® en stop dan ook graag bij Tim Goedvolk, eigenaar van Goed-Coaching. Hij is o.a. TRE® provider en is opgeleid en gecertifieerd om je deze methodiek op een juiste manier aan te leren.

Je leest er alles over in de Holi-Me Experience over TRE®!
Check de
Road Shop

 

Pin It on Pinterest

Share This