Selecteer een pagina

Holi-Me Road Shop

In mijn queeste naar rust en balans in een altijd veranderende wereld kom ik boeiende mensen tegen. Deze ontmoetingen leg ik vast in een Road Trip. Gedurende mijn Road Trip ga ik zelf ervaren, wat de methodiek of  therapie inhoudt.

Ik heb inmiddels veel inspirerende mensen mogen ontmoeten. Stuk voor stuk experts op zijn of haar vakgebied. Iets wat mijns inziens alleen kan voortkomen uit een bevlogen missie om het beste uit de medemens te halen.

‘Een Holi-Me Experience is een wat langer artikel met en/of een interview, persoonlijke ervaring, research en zal sowieso altijd tips en/of een oefening bevatten. ‘

Ik probeer mijn ervaring zo helder mogelijk te beschrijven. Ook zullen er altijd tips en/of oefeningen aan een Holi-Me Experience worden toegevoegd. Het doel is dat je hierdoor een goed beeld krijgt van de betreffende methodiek of therapie en wat deze voor jou kan betekenen. Ik hoop dat je met deze wetenschap/voorproefje een bewuste keuze kunt maken. Een keuze die zowel bij jou als je budget past. 

Pin It on Pinterest